Suitcase maken

Sluiten

Klik hier om te registreren

Wilt u gratis een suitcase aanmaken? Klik dan op bovenstaande knop, kies voor een Gratis Suitcase en vul uw e-mailadres in. U ontvangt per e-mail een inlogcode met vragenlijst en technische handleiding. De gratis suitcase is drie maanden geldig vanaf de datum van aanvraag. Mocht u besluiten om over te gaan tot een premium suitcase, dan kunt u uw gratis suitcase upgraden tot een betaalde versie.

Wilt u direct een premium suitcase maken? U registreert zich via bovenstaande button, leest de algemene voorwaarden en betaalt. U heeft al een suitcase vanaf € 19,95. U heeft dan 5 jaar lang toegang. Prijzen suitcase:

 32 pag.  48 pag. 64 pag. 80 pag. 96 pag.  
€ 19,95 € 24,95 € 29,95 € 34,95 € 39,95


U kunt zelf kiezen uit hoeveel pagina's uw suitcase bestaat. Het is ten alle tijden mogelijk het aantal pagina's te vermeerderen.

Zodra u zich heeft aangemeld, ontvangt u de inlogcode, een vragenlijst ter inspiratie en technische handleiding.

Cadeaubon
Heeft u een cadeaubon? Klik dan op de knop bovenaan deze pagina, kies in de volgende stap voor een Premium Suitcase, vul de gegevens in en type als laatste stap uw cadeaubon-code over. U ontvangt dan per e-mail een inlogcode met vragenlijst en technische handleiding. U kunt hiermee inloggen en beginnen met het vullen van de koffer.

Verlengen van uw abonnement
Twee weken voorafgaand aan het verlopen van de abonnementsperiode van 5 jaar, ontvangt u een mailbericht waarin u wordt gevraagd of u uw abonnement wilt verlengen. U betaalt opnieuw voor een abonnementsperiode van 5 jaar. Wilt u dit niet, dan verloopt uw abonnement en worden vanaf dat moment alleen de eerste drie pagina’s van uw suitcase weergegeven op de website.
Suitcase
maken
Inloggen Contact Hoe werkt het? Cadeaubon Voorbeeld levensverhaal
Ieder mens heeft zijn eigen unieke levens-verhaal. Foto's, herin-neringen, muziek, die niet vergeten mogen worden.

Suitcase of Memories

biedt u de mogelijkheid om een 'koffer vol herinneringen' te vullen en te delen.
Lees meer ...