Hoe werkt het

Sluiten

Door te klikken op de button ‘suitcase maken’ kunt u een gratis of een premium suitcase aanmaken.

Gratis suitcase
Na registratie ontvangt u via uw e-mail een inlogcode waarmee u geheel vrijblijvend drie pagina´s kunt opmaken met tekst, een paar foto´s en één youtube filmpje. Hiermee krijgt u alvast een beeld van hoe het werkt en hoe uw ´koffer vol herinneringen´ er uit kan komen te zien. Naast de inlogcode ontvangt u een handleiding en een algemene vragenlijst om u te helpen uw levensverhaal te schrijven.

De vragenlijst geeft u een indruk over welke thema’s u zoal zou kunnen schrijven. De daadwerkelijke invulling is vanzelfsprekend aan u. In de technische handleiding wordt stap voor stap aangegeven hoe u foto´s en filmpjes aan uw suitcase kunt toevoegen.

Uw gratis suitcase blijft 3 maanden actief, daarna wordt uw account opgeheven. Mocht u besluiten om over te gaan tot een premium suitcase, dan kunt u uw gratis suitcase upgraden tot deze betaalde versie.

Deel uw koffer
Uw ‘koffer vol herinneringen’ is niet voor iedereen toegankelijk. Als u wilt dat anderen uw ‘koffer vol herinneringen’ kunnen bekijken, stuurt u hen een mailbericht via de button ´vertel verder´. Wij zorgen ervoor dat de ontvanger een unieke inlogcode krijgt die gratis toegang geeft tot uw koffer. Deze genodigde kan uw koffer vol herinneringen bekijken, hij is niet gemachtigd om wijzigingen aan te brengen. De ontvanger kan op zijn beurt ook de vertel verder functie gebruiken. 

Premium suitcase
U heeft al een suitcase vanaf € 19,95. U heeft dan 5 jaar lang toegang. Prijzen suitcase:

 32 pag.   48 pag.   64 pag.   80 pag.    96 pag.  
€ 19,95  € 24,95  € 29,95  € 34,95  € 39,95


 Wilt u maximaal 96 pagina's tekst maken, foto’s en youtube filmpjes toevoegen, kies dan bij het registreren voor de optie ‘premium suitcase’. U vult het invulformulier in, stemt in met de algemene voorwaarden en betaalt. 

 Na registratie ontvangt u een inlogcode, een algemene vragenlijst ter ondersteuning van uw levensverhaal en een handleiding. U bent nu beheerder van uw eigen suitcase en u kunt uw koffer vol herinneringen gaan vullen. 

Verlengen abonnement
Twee weken voorafgaand aan het verlopen van de abonnementsperiode van 5 jaar, ontvangt u een mailbericht waarin u wordt gevraagd of u uw abonnement wilt verlengen. U betaalt opnieuw voor een abonnementsperiode van 5 jaar. Wilt u dit niet, dan verloopt uw abonnement en worden vanaf dat moment alleen de eerste drie pagina’s van uw suitcase weergegeven op de website.

Uw levensverhaal in boekvorm
Zodra uw koffer vol herinneringen gereed is, kunt u het levensverhaal in boekvorm laten afdrukken. Als u dit wilt, stuurt u een mail naar info@suitcaseofmemories.nl. Wij maken het dan voor u in orde.

Suitcase of Memories inschakelen
Mocht u zelf niet in staat zijn om de koffer vol herinneringen te maken, dan kunt u Suitcase of Memories inschakelen om dit voor u te doen. U levert aan ons per email teksten, muziek, foto's etc. aan en wij vullen uw koffer vol herinneringen. Kosten op aanvraag.

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@suitcaseofmemories.nl

Suitcase
maken
Inloggen Contact Hoe werkt het? Cadeaubon Voorbeeld levensverhaal
Ieder mens heeft zijn eigen unieke levens-verhaal. Foto's, herin-neringen, muziek, die niet vergeten mogen worden.

Suitcase of Memories

biedt u de mogelijkheid om een 'koffer vol herinneringen' te vullen en te delen.
Lees meer ...